Младият български учител Драгомир Дачев, който спечели 10 000 лева в

...
Младият български учител Драгомир Дачев, който спечели 10 000 лева в
Коментари Харесай

Учител с 10 бона от „Стани богат“ остави Злати Йочев без думи

Младият български преподавател Драгомир Дачев, който завоюва 10 000 лв. в самото начало на новия сезон на „ Стани богат “ получи втори късмет да блесне в ефира на bTV. Преподавателят, който изненада публиката на предаването за познания с леко детинското си държание, сподели сходно държане и при гостуването си в утринния блок при Златимир Йочев.

Дачев приказва без доста задръжки за другарските си връзки със своите възпитаници. Той леко изненада аудиторията и с това, че беше пристигнал в „ Стани богат “ с майка си, която очевидно към момента има доста мощно въздействие върху младия мъж.

Най-изненадващата част от изявлението му с Йочев обаче настъпи, когато учителят сподели, че е сега е скаран с целия клас, на който е класен началник. Водещият безусловно се ококори, като чу за този спор. „ Не знам някой може да се скара с преподавател, който се стреми да разнообрази, да разчупи модела на преподаване “, разяснява Златимир.

Необичайното в преподаването на Драгомир Дачев е, че той прави оценка въпросите, на които изпитва учениците си по системата на „ Стани богат “. Той ги кара да запомнят забавни обстоятелства, а когато децата го питат защо може да им послужи това, той им споделя, че това може да е въпрос за 5 или 10 хиляди лв. в предаването с водещ Мишо Билалов.

Точно затова пък учениците предизвикали учителя си по история и философия да отиде в най-популярната телевизионна игра. Едно от девойките в класа пък се подиграло, че Дачев ще отпадне още на сумата 500 лв.. Учителят призна, че се е страхувал да не се изложи по малкия екран пред учениците, по тази причина колкото по-напред отивал, толкоз по-спокоен ставал.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР